Follow Michelles hörna

måndag 30 mars 2009

Nannas tuffa natt...



God morgon... igår var en sådan där slapp söndag där man inte fick något gjort.


B åkte tillbaka igår, de var så kiva/kul att han var här. Jag tror att Jemima saknar honom lite.




Jemima somande igår kväll på soffan lite över sex och sov tydligen för natten, så det var bara att sätta på henne en blöja och bära upp henne till hennes säng. Där sov hon till ungefär 1 för att vill ha välling och komma i mammas och pappas säng.




Naomi då, igår så bestämde M och jag att nu får det räcka med Naomis nattvanor. Så vi tog fram resesänge och ställde upp den i Jesper/farmors rum. Där skulle hon få ligga i natt.


Allt började jätte bra, hon somnade och sov bra, men klockan 1 så var hon hungrig och sällskaps sjuk.


Hon skrek och hon skrek, men vi hade bestämt att låta henne ligga där och skrika. 1 timme och 12 minuter skrek hon förre hon somnade om. Hemskt javisst men har man försökt med allt annat så måsta men pröva lite annat!!


I dag på morgonen när jag hämtade henne så var hon så glad och go och härlig!! Några nätter till, sen kan hon flytta in i Jemimas rum... Och då får vi äntligen vårt rum för oss själva ;o)




Idag händer inte så mycke, Jemima är ledig idag, dagmamman har stängt så vi får hitta på nåt här hemma iställe. M ska väl åka ikväll till Norge, han hade feber igår så han stannade hemma en dag längre.




Hoppas ni får en fin härlig måndag, här tittar solen fram




Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar