Follow Michelles hörna

lördag 7 mars 2009

Jemima 2 år

Ja må hon leva, ja må hon leva, ja må hon leva uti hundrade år, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva, ja visst ska hon leva uti hundrade år


Igår var det exakt 2 år sedan min lilla söta flicka kom till världen och gjorde mig till den stoltaste och lyckligaste mamman i världen.
Kan inte förstå vart tiden tagit vägen, det känns som om det var igår hon föddes.

Precis som när hon fyllde ett sov hon länge på morgonen, alla andra var uppe och väntade otåligt på att få gå in till henne och sjunga och ge henne presenter.
Lite över åtta orkade vi inte vänta längre utan gick in med tårta, ljus och paket.
Det lilla yrvädret förstod inte alls vad som hände, yrvaket tittade hon på tårtan med dom två ljusen och fick sitt första packet. När det väl var öppnat så var det full fart med att få upp paketen. Det sista paket var en trehjuling som hon fick genom att följa ett snöre ut till vardagsrummet. Att se hur glad hon blev när hon såg den går inte att beskriva.
Det blev inte så många paket, hon har ju redan allt, hur mycke kläder som helst och ett rum fullt med leksaker, men några små saker plus cykeln fick hon och glad är hon iallafall. Fast hon inte riktigt förstod vad som hände.
Hon och Jesper lekte med cykeln nästan hela dagen, Jesper cyklade och Jemima satt bak på flaket!
Jemima fick bestämma vad dagens mat skulle vara, det blev till pappas förtjusning PIZZA. Det är nog det Jemima tycker bäst om.
Nej jag måste nog säga att det var en väldigt lyckad dag, med tanke på att lillesyster hade jätte hög feber och grät för det mesta igår!
En trött och sliten men lycklig 2åring somnade först 22.00

Vi bakade en tårta med Jordgubbs sylt och choklad fyllning med rosa marsipan och gele hallon på. Mums.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar