Follow Michelles hörna

torsdag 30 juli 2009

Sjuklingarna små

Vad tråkigt det är. Förra veckans måndag blev Naomi sjuk och hade jätte hög feber i X antal dagar och det vissade sig att hon hade öron inflamation så då började vi en antibiotika kur och fick starkare värkmedicin. Sen fick hon hemska blåsor i munnen, bakom framtänderna kom det var och det såg helt hemskt ut :(
Igår blev Jemima hängig och det slutade med att hon var bränn het och hade fått hög feber, idag fick också hon blåsor i munnen. Ringde sjukvårdsupplysningen och dom meddelade oss att det är höstblåsor och att det inte finns någon medicin mot dem utan de går över efter ca 1 vecka....

Så nu får vi bara vänta och hoppas på att det snart ska vara över... Naomis blåsor gjorde så ont att hon ännu heller inte är speciellt sugen på att äta, men Jemima har ännu inte klagat över att det gör ont.


Imorgon har vi en lång dag framför oss, vi ska åka hem.... ÄNTLIGEN.... får nu bara hoppas att Jemima mår lite bättre så att hon orkar en stund iallafall på båten.

1 kommentar:

  1. Jasså? Kul att få höra lite positivt om den också, vi har ju ännu inte spikat någon vagn så jag får ta och kika en gång till på P&T =)

    Hoppas dina tjejer blir friska snart!
    Min lillsyrra heter också Naomi, jättefint namn!

    SvaraRadera